Lifeandthoughts

Mitt liv och tankar i text och bilder đŸ•Šïž

Profeten Mohammed (fvmoh) i mitt liv

Kategori: Islam

I Guds namn
 
Alla av oss borde ha en kÀrleksrelation med Profeten Mohammed (frvmh) , NÀr vi hör hans namn - okey - Som vi sÀger hÄret pÄ vÄr kropp ska resa sig upp! Vi borde kÀnna oss hedrade av namnet Mohammed. 
 
Det bör vara sÄ inrotat i oss att vid varje rörelse vi tar sÄ uppstÄr tanken - Skulle profeten bli nöjd och glad om jag gjorde eller sa det? 
 
Om jag sitter i denna krets, dÀr skvaller pÄgÄr just nu, skulle min profet vara nöjd med detta? Skulle han vara med i min krets? Om han ler mot mig, det det den bÀsta saken i livet, om han rynkar pannan Ät mig, blir jag vÀldigt besviken för att han Àr min moraliska vÀg. 
 
Vi bör fokusera bröder och systrar pÄ oss sjÀlva. Jag talar inte för att berömma budbÀraren av Allah för att han behöver vÄra böner. Han behöver inte vÄr böner. Vi mÄste prisa honom, vi behöver prisa honom, för nÀr vi prisar honom sÄ kommer vi ha en samhörighet med hans livsstil, vi kommer ha en samhörighet med honom.
   Vi kommer att ha en kÀrlek till honom, vi kommer vilja att vara som honom. Om vi ignorerar honom dÄ skulle vi ha en samhörighet för nÄgon annan Àn honom - för i slutet avv dagen vÄr samhörighet - kan inte undgÄs. Vi kan inte undgÄ att dela samhörighet med nÄgon eller nÄgot. Det Àr omöjligt. Vi Àr alltid lockade till nÄgot.
 
SÄ vi mÄste bestÀmma; Vem Àr den störste? Idag finner du folk som sÀger att du inte ska fira hans födelsedag, pussa inte hans sarghafa, pussa inte hans grav. De sÀger detta till dig - pussa inte graven. 
 
 De vill koppla bort oss, medan Allah den Äro Upphöjde sĂ€ger; det enda sĂ€ttet du kommer att komma till mig Ă€r genom Allahs budbĂ€rare. 
 
Det Ă€r dĂ€rför Allah sade; ''Laqad kana lakoum fi rasoulillahi 2oswatoun hasanan'’Sannerligen Allahs budbĂ€rare Ă€r ett perfekt exempel.’’ 
 
pÄ vilka villkor?
 
''li man kana yarjollah’'
 
Observera - ''för dem som vill ÄtervÀnda till Allah''
 
Det innebĂ€r att min Ă„terkomst till Allah Ă€r genom Profeten - ’’wa al yawm al akheer’’ Och den som tror pĂ„ domedagen''
 
’’wathakkar Allaho katheeran’’ och den som minns Allah mycket’'
 
Dessa Àr de typer av mÀnniskor som ser sin Profet som en ledstjÀrna 
 
Kommer att uppdateras inom kort inshaAllah :)
 
denan text Àr tagen frÄn denna video som jag valt att skriva ner istÀllet 
 
https://youtube.com/watch?v=vjUq5vy76tQ
 
Allahomma salli 3ala mohammad w ale mohammad wajjel farajahoum <3
Â